قطعا شما برای افتتاح یک رستوران صنعتی باید به نکاتی توجه کنید  با این کار شما می توانید راحت تر از پس این حرفه بر بیایید و در آن موفق باشید . نکاتی در خصوص تهیه فضای رستوران ،تهیه وسایل آشپزخانه و تهیه مواد اولیه برای آشپزی این ها تنها بخشی از چیزهایی است که باید به آن دقت کنید. در ذیل به نکات مهمی که برای تاسیس رستوران صنعتی حائز اهمیت است و نیز نکاتی در خصوص وسایل رستوران های صنعتی خواهیم پرداخت.

وسایل مربوط به آشپزخانه صنعتی

این که در یک آشپزخانه چه وسایلی وجود دارد و یا به چه امکاناتی احتیاج است بستگی به غذایی دارد که در آن رستوران طبخ می شود، وجود انواع وسایل مانند سرخ کن ها ،اجاق گاز و ابزارآلاتی برای پختن غذا نظیر قابلمه و .همگی در یک آشپزخانه ضروری است. به تمامی تجهیزاتی که در یک آشپزخانه وجود دارد و به وسیله آن ها می توانید غذا طبخ کنید وسایل مربوط به آشپزخانه صنعتی می گویند.

انواع خمیر گیر صنعتی

یکی از وسایل مهمی که برای تمامی آشپزخانه های صنعتی مورد نیاز است خمیر گیر می باشد از خمیر گیرهای صنعتی بیش تر در قنادی ها و فست فودی ها استفاده می شود، خمیر گیرها در انواع و اندازه های مختلفی به فروش می رسند که اندازه ی آن ها با توجه به حجم کاری که قرار است انجام شود متفاوت خواهد بود. در ادامه به معرفی انواع خمیر گیر صنعتی خواهیم پرداخت.

به طور کلی خمیر گیرها در اندازه های 15، 20، 30،60 و 120 کیلویی می باشند از خمیر گیرهای 15 کیلویی برای مصارف خانگی و شیرینی فروشی های در اندازه ی کوچک استفاده می شود، اما از خمیر گیرهای 120 کیلویی که ظرفیت بالایی دارند برای قنادی های بسیار بزرگ و نانوایی ها نیاز است خمیر با حجم زیادی آماده شود استفاده می کنند.

منبع : راه اندازی آشپزخانه صنعتی

 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : خمیر ,آشپزخانه ,صنعتی ,وسایل ,رستوران ,انواع ,خمیر گیرهای ,آشپزخانه صنعتی ,صنعتی خواهیم ,خمیر گیرها ,انواع خمیر ,صنعتی خواهیم پرداخت
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Erica سحر نزدیک است... Rosa دانلود قانونی فیلم و سریال ایرانی پرواز منتو April Martha هتل های کیش